Evenementen

EVENEMENTEN

Evenementen Zomer 2024

Overzicht activiteiten 2024

Aankomende activiteiten

Welkom Clubnight (22 juni)

Op zaterdag 22 juni organiseren wij weer een dubbel clubavond voor tennis en padel. Onze leden mogen die avond ook een niet-lid uitnodigen om gezellig te komen meedoen.

We spelen dubbels met doorschuifsysteem . Je speelt 2 georganiseerde mini matchen van 40 minuten tegen wisselende tegenstanders, met tussenin een pauze(andere shift). Je kan kiezen voor individuele inschrijving of met een vaste dubbelpartner. Indeling volgens niveau.

Aanvang 1e shift 18u30 , aanvang shift 2 : 19u10. Gelieve een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn !

Deelname = gratis voor leden van Mol Tennis & Padel Club. Bijdrage niet leden = 10€. Min. 12j.

Opgelet ! Beperkt aantal inschrijvingen. VOL = VOL

Om 21.00u die avond kan de voetbal match van onze Rode Duivels live gevolgd worden op het grote scherm.

Voor meer sfeer en ambiance mogen jullie ook in een duivelse outfit komen. We voorzien een leuke prijs voor de origineelste outfit op het plein. Uiteraard is dit geen verplichting :-)

Mike voorziet lekkere hotdogs (tegen betaling) , info aan den toog.

CU soon !

Welcome clubnight

Start to double (22 juni)

Voor onze volwassenen zonder (al te veel) dubbelervaring (Start To Tennis , beginner , medium niveau) wordt er een Start to double dubbel TENNIS event georganiseerd op zaterdag 22 juni. Onder begeleiding van de trainers kunnen de (beginnende) spelers de technieken en tactieken van het dubbelspel leren. Niet te missen dus! Je speelt in een doorschuifsysteem met / tegen verschillende spelers van hetzelfde niveau.

Nadien is er nog een gezellig samenzijn bij een hapje en een drankje. Deelname: 5€ (drankje en hapje inbegrepen).Inschrijven via onderstaande knop.

Start to double

Kalender